Indendørs træ

Dine møbler skal holde til meget, og det er derfor vigtigt at passe godt på dem. Ved at lakere eller voksbehandle dine møbler, kan du på én gang puste nyt liv i dem og beskytte dem mod slid. Det samme gælder dine væg- og loftpaneler. Hvis dine paneler med tiden er blevet gule, kan de lysnes og beskyttes mod tidens tand med den rette behandling. Desuden bliver de lettere at rengøre, hvis de behandles fra start.

Trælofter og vægge

Trælofter og vægge er smukke, og du kan vælge at fremhæve dem på forskellige måder. Du kan male, lysne eller lakere. Hvis du vil bevare træets struktur og åretegning, men samtidig give loftet en smuk hvidskuret farve, kan du bruge Pinotex Panelhvid Hvid eller Ekstrahvid. Hvis loftet er gammelt og gult, anbefales det, at du giver det en dækkende behandling med Pinotex Panelhvid Dækkende. Ønsker du blot at bevare træets farve og give det en rengøringsvenlig overflade, kan du nøjes med at lakere det med Pinotex Panellak.

Køkkenborde

Dit køkkenbord skal gerne være modstandsdygtigt og holde længe. Derfor er det vigtigt, at du behandler det ordentligt. Pinotex Køkkenbordsolier anvendes på ubehandlet træ, på køkkenbordsplader, møbler mm., hvor du ønsker at give træet en stærk vand- og smudsafvisende overflade.

Møbler

Møbler som bruges meget vil med tiden blive slidt og trænge til fornyelse og pleje. Ved at lakere eller voksbehandle dine gamle møbler kan du give dem nyt liv. Pinotex Møbel og Panellak samt Bivoks sikrer dine træmøbler mod slid og bevarer træets naturlige åretegninger.

Her er vores udvalg af produkter til behandling af indendørs træ:

Indendørs træ