Træbeskyttelse i den bedste kvalitet

Pinotex Facebook Pinotex Instagram Pinotex Pinterest

2 nye farvekort fra Pinotex

Nu er de her. Pinotex’s nye farvekort Nordic Colours, med 24 transparente og 24 heldækkende farver, som er skabt til at passe ind i det nordiske lys og landskab, samt til vores nordiske arkitektur.

Træ er et af de mest værdsatte og levende materialer, som vi i Norden anvender mere end noget andet sted i verden. For både at beskytte dit træværk og gøre det smukt har Pinotex med hjælp fra farvedesigner Ann-Charlotte Linde skabt to farvekollektioner med farver som bygger på lange traditioner, samtidig med at de fanger de nye nordiske trends.

Farverne er en blanding af dæmpede nuancer som Nordic Morning Light og Nordic Bloom og stærke nuancer som Nordic Sea Side og Nordic Royal Red, som er gode farver at anvende udendørs.

“Lige nu ser vi at tendensen går mod gråskalaen, samtidig med at mange værner om den nordiske tradition og maler med farver som brun, gul, rød og blå” fortæller Ann-Charlotte Linde, farvedesigner.

Vælg en farve som passer ind i en helhed med de omkringliggende huse og naturen. Det er vigtigt at tænke på at farven kommer til at opleves mere farvestærk når den males op på en større overflade end når den ses i farvekortet. Derfor anbefaler vi at man køber en farveprøve og prøvemaler med den valgte farve.

Se de nye farvekort hos din nærmeste Pinotex forhandler eller her: