Creative Garden med den alsidige palle

S L I P kreativiteten løs!

At finde udemøblerne frem til en frisk udesæsonen er altid dejligt!

Vi indretter udendørs som aldrig før, og udestedet er blevet et ekstra hverdagsrum for mange. Det bedste er, at du slet ikke behøver at være professionel for at skabe et personligt og inspirerende udemiljø. Lidt maling og olie kan gøre underværker på slidte træmøbler og træterrasser.

Den alsidige palle

Pinotex-Creative-Garden_maling

En af de store favoritter, når vi taler om genbrug, er pallen. Du har sikkert selv set mange forskellige slags pallekonstruktioner på f.eks. fortovscaféer, torve og på billeder i de sociale medier som Instagram og Pinterest. Det er ikke så mærkeligt, for det er et utroligt billigt og robust grundmateriale, som er let at få fat på og som giver masser af muligheder. Med nogle smukke farver udendørs-maling og lækker styling bliver de super flotte!

Flyt madlavningen ud

Pinotex-Creative-Garden_maling_haveliv

Mad smager altid lidt bedre udendørs og om sommeren ligger grillduften tæt over villaområder i hele landet. Ofte er der dog én person som må blive i køkkenet for at gøre tilbehøret klar, mens alle andre nyder vejret udendørs. Det kan du løse ved at skabe et stabilt udekøkken, som er rigtig praktisk når der skal laves salat, skrubbes kartofler og laves sauce.

Skab et spændende udemiljø med vores projekter – klik på billedet og se mere:

 

Pinotex Creative-Garden_daybed_detail

Daybed

Pinotex-Creative-Garden_maling_udekøkken2

Udekøkken

Pinotex-Creative-Garden_dobbelgynge

Dobbeltgynge

 

 

 

 

 

 

Pinotex-Creative-Garden_maling_Stol

Lænestol

Pinotex-Creative-Garden_hylde

Hylde

Pinotex-Creative-Garden_Lysekrone

Lysekrone