Udekøkken

Flyt madlavningen ud

Pinotex Creative-Garden_udekøkken

Mad smager altid lidt bedre udendørs og om sommeren ligger grillduften tæt over villaområder i hele landet. Temmelig ofte er der dog én person som skal blive i køkkenet for at tilberede tilbehøret, mens alle andre nyder solen.

Du løser dette ved at skabe et stabilt udekøkken, som bliver rigtig praktisk når der skal mixes salat, skrubbes kartofler og laves sauce.

Sådan gør du:

Pinotex-Creative-Garden_udekøkken_skisse_new

Dette skal du bruge:

  • 4 paller
  • 2 træplader med samme mål som en hel palle
  • Træskruer
  • Snor eller reb

1. Tag tre paller. Sav den sidste sektion på den første palle af og gem det stykke som har tre planker. Sav den øverste halvdel af de to andre paller som billedet viser. De to nederste stykker skal blive køkkenets bundsektioner.

2. Tag midterplanken af undersiden af de to bundsektioner. Vend den horisontalt mod de resterende planker og skru fast igen. Denne planke vil holde underhylden på plads, så anbring den i den højde du ønsker.

3. Figursav den første træplade, så at den kan skydes ind som underhylde. Mal alle dele inden montering og sørg for at malingen er helt tør inden du går til næste trin. Se hvordan du gør det.

4. Nu er det tid til at montere. Stil først de to halvdele på højkant. Kil den figursavede træplade ind som underhylde. Læg en hel palle på og den anden træplade ovenpå som arbejdsbord. Sektionen med tre planker som du savede til under punkt 1 stiller du som en ryg til køkkenet. Fastgør snoren/rebet på forsiden, hvis du vil have et forhæng foran hylden.

Pinotex-Creative-Garden_maling_udekøkken2

CreativeGarden_Colours_Apple_Blossom      CreativeGarden_Colours_Fig_Tree      CreativeGarden_Colours_Clay_Brown

 pinotex_dorogvinduesmaling_text