TERRASSEN – SÅ LET FÅR DU DET BEDSTE RESULTAT

SÅ GØR DU

FORBERED
Grundig rengøring gør at olien hæfter ordentligt. Husk at anvende gummihandsker og beskyt øjnene. Vær grundig med at afdække metal, glas og andre overflader. Nyt træ klarer sig med let slibning, gå derfor til trin 3.

RENGØR
Fjern snavs og belægninger med Pinotex Terrasse-og møbelrens. Misfarvninger og skimmelsvamp fjernes med godkendt begroningsbekæmpelse.

SLIB
Du får det bedste resultat, hvis du først sliber træet – nyt som gammelt – med slibepapir korn 60-80. Fjern slibestøv og andet løst materiale. Skyl efter med rent vand.

BEGYND MED ENDETRÆ

Nu er det tid til at påføre olien. Begynd med endetræet. Mæt endetræ grundigt med mindst 3-4 påføringer.

Vær opmærksom på at terrasser ikke skal grundes.

PÅFØR

Påfør en af Pinotex terrasseolierne. Behandlingen gentages vådt-i-vådt til træet er mættet. Tør overskydende olie bort når træet ikke kan suge mere. Det er vigtigt, at olien ikke danner overflade. 

KLAR
Nu er din terrasse klar til både regnvejr og grillfester!

PRODUKTER

PINOTEX TERRASSEOLIE

PINOTEX TERRASSEOLIE PLUS

Transparent alkydoliebaseret træbeskyttelsesmiddel, til alle udendørs træterrasser. Olien giver en meget vandafvisende overflade og beskytter effektivt mod solens uv stråling, forhindrer fugtindtrængning, sprækker i træet, og beskytter træet mod overflade-begroninger.

Beskytter effektivt mod solens uv-nedbrydning af træoverfladen. Olien forhindrer fugtindtrængning og minimerer dannelsen af sprækker i træet. Anvendes til behandling af trykimprægneret træ. Beskytter træet mod overfladebegroninger, som fx skimmelsvampeangreb.

Pinotex er træbeskyttelse med dokumenteret holdbarhed i al slags vind og vejr. Sådan har det været siden 1959 og Pinotex er i dag et af Europas førende mærker indenfor træbeskyttelse.

FARVER

MASSER AF FARVER MED RESPEKT FOR TRÆETS EGEN SKØNHED
Træværk er smukt i sig selv, men selv naturlig skønhed kan trænge til en hjælpende hånd. Vores terrasseolier kan tones i et væld af klassiske eller moderne nuancer, der stadig lader træets naturligt smukke strukturer komme til udtryk.