Holdbar udvikling

AkzoNobel hilser vores ansvar for at bidrage til en lysere og mere bæredygtig fremtid velkommen. Vi ønsker at skabe en verden hvor farver og fantasi går hånd i hånd med et bedre miljø og hvor grøn er mere end en farve. Denne holdning og filosofi påvirker alt, hvad vi gør. Vi stræber efter at gøre en reel forskel gennem vores produkter, aktiviteter i lokalsamfundet, og hvordan vi driver vores forretning, og vi inspirerer andre til at gøre det samme. Så ved at anvende vores produkter og arbejde med os vil du være med til at skabe en lysere fremtid for alle.

 

Vi arbejder meget aktivt for at gør vores produkter og fremstillingsprocesser miljøvenlige. Kvalitet og miljø har længe været nøgleordene for os og Akzo Nobel Decorative Coatings i Sege udenfor Malmø i Sverige, hvor meget af produktionen til det danske marked finder sted, er blevet certificeret i henhold til ISO 9001 siden 1993. I 1996 blev vi ISO 14001 certificeret og baseret på en miljøpolitik, har vi oprettet en række miljømæssige mål, som vi arbejder hver dag for at opfylde.

Vores ambition er at udvikle vor maling med så lidt miljøbelastning som muligt. Et eksempel på vores miljømæssige mål er at være i stand til at tilbyde vandbaserede produkter til alle formål, og dette arbejde er langt fremme.