Pinotex Dør- og Vinduesmaling

Kategori:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Pinotex Dør- og Vinduesmaling er en hurtigtørrende, fyldig træbeskyttende maling til anvendelse på døre, vinduer og havemøbler. God kulørholdbarhed og nem at påføre, giver en hård og fleksibel overflade, modvirker overfladebegroning. Kåret som bedst-i-test blandt vinduesmalinger af Dansk Teknologisk Institut i 2012, klæber ikke i falsen efter tørring.

 

Behandling

Nyt, ubehandlet træ grundes med Pinotex Super Base. Kitning og fugning, samt udfylning af huller og revner, udføres med acrylplastkit el. termokit. Der grundmales herefter med Sadolin Vinduesgrunder. Der færdigmales min. 2 gange med Pinotex Dør- og Vinduesmaling.

Tidligere behandlet træ: Løst og dårligt hæftende træbeskyttelse afrenses. Tilsmudsede overflader rengøres med Pinotex Grundrens. Knaster, harpiksholdige områder og olieholdigt træ affedtes med rensebenzin. Blanke flader matslibes og slibestøv fjernes. Gråt og nedbrudt træ slibes til rent frisk træ. Bare områder grundes og forbehandles som nyt og ubehandlet træ”. Der færdigmales min. 2 gange med Pinotex Dør- og Vinduesmaling. Værktøj: Pensel, rulle, sprøjte.

Rengøring af værktøj: Vand. Fjern mest mulig materiale fra maleværktøj inden rengøring.

Glans 35 halvmat

Tørretid: 2 timer, genbehandling 4 timer

Pinotex Dør- og Vinduesmaling omrøres grundigt før brug. Mal ikke under +5 ºC.

Opbevaring: Tåler ikke frost. Opbevares køligt og tørt i tæt lukket original emballage.