Pinotex Superbase

Kategorier: ,

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Pinotex Superbase er et vandigt og olieholdigt grundingsmiddel, som anvendes inden du maler med træbeskyttelse. Pinotex Superbase beskytter dit træværk i dybden mod råd og svamp – især vigtig til nyt eller bart træ, endetræ og på særligt udsatte steder. Inden du går i gang med at påføre Superbase, så husk at fjerne eventuelle begroninger med godkendt bekæmpelsesmiddel. Derefter skal du vaske overfladen med Sadolin Grundrens – husk at skylle efter med rent vand. Har træet tidligere været malet  så fjern løstsiddende maling og nedbrudte træfibre og slut af med at slibe træet, så det er friskt og bæredygtigt. Det slebne træ grundes med Pinotex Superbase for at sikre optimal vedhæftning for efterfølgende behandling med træbeskyttelse.

Behandling

Pinotex Superbase omrøres/omrystes før og under brugen. Træet skal være tørt, dvs. max. 20 % fugtighedsindhold, fritstående træ, vinduer og døre 12 %, +/- 3 %! Snavs, støv m.m. afbørstes. Knaster og harpiksholdige områder affedtes med cellulosefortynder. Pinotex Superbase påføres med pensel og påføres i rigelig mængde og vådt-i-vådt til mættet flade, men uden at danne overflade.

Pinotex Superbase, farveløs, er beregnet til førstegangsbehandling på nyt og ubehandlet træ eller gammelt træ, hvor vedligeholdelsen har været forsømt.

Øvrige informationer
For at undgå indtykning og huddannelse bør evt. restbeholdning omhældes på emballage af passende størrelse, der holder lufttæt. Planter skal skånes for stænk og undgå at komme i berøring med grundingen, der netop er påført.

Produktet bør ikke anvendes til dypning. Biocidmidler som Pinotex Superbase skal anvendes med forsigtighed. Læs etiket og brugsanvisning, før produktet tages i brug.

Tekniske data

Værktøj: Pensel, Rulle

Rengøring af værktøj: Vand. Fjern mest mulig materiale fra maleværktøj inden rengøring.

Opbevaring: Tåler ikke frost. Opbevares køligt og tørt i tæt lukket emballage.

 

Download

Teknisk Datablad

Sikkerhedsdatablad