18/11/2014 Af Mikael_Json Fra

Let’s go all out!

Sarah Widman er kokken, som sadlede om til stewardesse og til sidst havnede som en yderst succesrig stylist, indretningsdesigner og blomsterdekoratør. Hendes smukke, skandinaviske indretningsstil har vakt stor opmærksomhed, og du kan tage del i hendes arbejde både på tv og via indretningsblade samt foredrag.  Hos Pinotex er vi store tilhængere af Sarahs miljøer, og vi er glade for at kunne præsentere resultatet af vores samarbejde.

Vi gav Sarah et terrassemiljø, der virkelig havde brug for en kærlig hånd, og frie hænder til at live det op med maling og olie. Resultatet blev to forskellige ”rum”, der bygger på samme grundlag. Et dagligstuemiljø, som blev et ekstra dagligrum udenfor, og en spisestue, der indbyder til herlige middage på varme sommeraftener. I forarbejdet fik terrassen nyt liv med en gråpigmenteret olie, og en mørklaseret pergola danner en smuk ramme om begge rum. Trævæggen bagved er også blevet behandlet med en pigmenteret transparent træbeskyttelse, som gør den langt mere vejrbestandig.

– Jeg ville gerne skabe to forskellige rum, fordi alle har forskellige ønsker til, hvilken funktion terrassen eller haven skal have. Hvis man har plads nok til at skabe flere rum udenfor, er det selvfølgelig super godt – ellers skal man overveje hvad man mest har behov for, påpeger Sarah.

Hun synes, at havemøbler ofte kan være lidt triste og virke lidt tunge.

– Det er lige netop det, der er så godt ved dør- og vinduesmaling fra Pinotex. Du kan i princippet male det du vil, og stille det udenfor. Det var præcist det, der slog mig, da jeg begyndte at overveje, hvordan jeg skulle indrette miljøerne. Der var pludselig ikke de samme begrænsninger for, hvilke møbler jeg skulle vælge, fortæller Sarah.

Hendes anbefaling til, hvordan man skaber en rumfornemmelse udendørs, er netop at forstærke fornemmelsen af gulv, væg eller loft. En stor terrasse kan f.eks. olieres i forskellige farver. Det forlænger levetiden, gør den mere behageligt at gå på, og får den til at se meget smukkere ud – også når det regner. Pergolaen bliver et dejligt ”tag”, hvor du kan hænge lamper og dekorere med fletplanter. Hvis placeringen er meget solrig, kan du endda også skabe et levende grønt tag med humle eller måske vindruer? Hvert hjem byder på sine muligheder, og her finder du en masse tips og inspiration. Tag chancen og skab et helt unikt udemiljø i år.

Let’s go all out!