01/03/2016 Af Berit Lunde Fra

Creative Garden – 2016

S L I P kreativiteten løs!

Det er en helt speciel følelse at finde udemøblerne frem til sæsonen!

Vi indretter udendørs som aldrig før, og udestedet er virkelig blevet et ekstra hverdagsrum for mange. Det bedste er, at du ikke behøver at være professionel for at skabe et personligt og inspirerende udemiljø. Lidt maling og olie kan gøre underværker på slidte træmøbler og træterrasser.

Den alsidige palle

En af vores store favoritter, når det drejer sig om genbrug, er pallen. Du har sikkert set flere forskellige slags pallekonstruktioner på fortovscaféer, torve og på billeder i sociale kanaler som Instagram og Pinterest. Det er ikke så mærkeligt, for det er et utroligt billigt og robust grundmateriale, som er let at få fat på og som giver masser af muligheder. Med nogle fine farver og styling kan de blive rigtig flotte!

Pinotex-Creative-Garden_maling

Flyt madlavningen ud

Mad smager altid lidt bedre udendørs og om sommeren ligger grillduften tæt over villaområder i hele landet. Temmelig ofte er der dog én person som skal blive i køkkenet for at tilberede tilbehøret, mens alle andre nyder solen. Du løser dette ved at skabe et stabilt udekøkken, som bliver rigtig praktisk når der skal laves salat, skrubbes kartofler og laves sauce

Pinotex-Creative-Garden_maling_haveliv

Skab dit eget spændende udemiljø med vores projekter.

Klik på et projekt herunder og se hvor nemt det er:

Pinotex Creative-Garden_daybed_detail Pinotex-Creative-Garden_maling_udekøkken2 Pinotex-Creative-Garden_dobbelgynge

Pinotex-Creative-Garden_maling_Stol Pinotex-Creative-Garden_hylde Pinotex-Creative-Garden_Lysekrone