Spisestuen

Hvorfor er vi egentlig så vilde med at spise udenfor? Sneen er knapt smeltet, før vi tager grillen frem og samler venner og familie til middag i forårssolens første stråler.  Afsæt lidt ekstra tid til at indrette en dejlig spisestue udenfor, og bland gerne forskellige slags møbler, så dit udemiljø får sin helt egen personlighed.

Fornemmelsen for rum får en helt ny dimension med hængende lygter og små blomsterfyldte flasker. Pergolaen fik sin egen stjernehimmel med lyskæder.  Her har Sarah valgt at male et massivt træbord om og matchet med stole i forskellige stilarter.

– Pastelfarver er altid populære om foråret og sommeren, og hvis du vælger lidt mere afdæmpede kulører, kan du få et trendy udemiljø, som også er langtidsholdbart. Støvet grøn og gråt danner en fin basis, og Sarahs tips er, at du nemt kan matche dem med pynt, planter og tekstiler i stærkere kulører.

Klik her for at se hvilke farver, Sarah har anvendt i de forskellige miljøer.

Har du et par gamle træstole, som bare står og samler støv i kælderen, er det en smart løsning at give dem nyt liv i haven. Den klassiske 7’er stol fandt Sarah billigt på nettet, da den var ridset og så relativt kedelig ud.  Nu har den fået en fin midnatsblå kulør, og metalbenene er malet hvide med Hammerite metalmaling.

– Jeg synes, det bliver mere elegant og levende, hvis man bruger flere kulører sammen. Du behøver ikke male alt. Du kan fint beskytte træet på dine møbler med en transparent behandling eller oliering, hvis du vil understrege træets mønster. Hammerites produkter er også en god måde både at beskytte og give metalflader nyt liv. Man kan godt male direkte på rust og metal, som ikke kan ruste, siger Sarah og siger til afslutning:

– Min favorit er nok alligevel Pinotex Dør- og Vinduesmaling, eftersom den både dækker godt og tørrer hurtigt. Du kan male om morgenen og invitere til middag om aftenen!

Skriv et svar