Træbeskyttelse i den bedste kvalitet

Pinotex Facebook Pinotex Instagram Pinotex Pinterest

Rengøring

Vejen til et perfekt slutresultat begynder med korrekt og grundigt forarbejde. En del af dette arbejde er rengøring af det som skal males. Mange glemmer eller undlader at vaske overfladen inden de maler den. Dette skyldes ofte, at man ikke kan se, hvor beskidt overfladen egentligt er. Til sammenligning kan man se, hvor meget skidt som sidder på vinduerne, hvis de ikke har været vasket længe – det samme skidt sidder på det udendørs træværk og gør det vanskeligt for malingen at hæfte ordentligt på overfladen.

Start med rengøringen

Derfor er rengøring af dit træværk er vigtigt. Rengøring sikrer en bæredygtig overflade som er afgørende for behandlingens resultat. Træværk, der er ubehandlet eller trænger til træbeskyttelse, har ofte belægninger – særligt hvis det står står et fugtigt og skyggefuldt sted. Hvis ikke disse belægninger fjernes, kan det give grobund for trænedbrydende svampe, hvilket kan ende med råd og svampeskader.

Vælg det rigtige produkt

Vi har forskellige produkter til rengøring af træværket alt efter formålet. Til rengøring af facade, hegn og lignende har vi to produkter:

  • Pinotex Grundrens/Terrasserens er et rengøringsmiddel, som fjerner smuds og snavs.
  • Hvis der er grønne belægninger på træværket, skal du anvende Sadolin Husrens som har en langtidsvirkende effekt.

Til havemøbler kan du anvende Teakrens A og Teakrens B, som er velegnet til fedtede eller snavsede overflader. Disse produkter er specielt udviklet til hårdt træværk.

Produkter til vedligeholdelse

Til vedligeholdelse af havemøbler i træ og plast anbefaler vi Pinotex Møbelrens, som er et koncentreret rengøringsmiddel til almindelig rengøring. Den opløser snavs, belægninger og lignende uden at skade tidligere behandling. Til havemøbler i ratanflet har vi Møbelrens Rattan.

Under hvert produkt kan du læse mere om, hvad det kan anvendes til og hvordan du skal bruge det.

Rengøring