13/03/2017 Af Linea Hertzberg Fra

Creative Garden

‘Byg & hyg’ – giv haven et nyt og farverigt løft. 

Der er intet som at være udendørs – solen i græsset, leg, hygge og lyse sommernætter med lyden af græshopper og latter fra venner og familie. Det er ikke så underligt, at vi danskere bruger flere ressourcer på at skabe et fantastisk udemiljø – uanset om det er i huset, sommerhuset eller på altanen i byen.

Det behøver hverken at være dyrt eller besværligt at være kreativ. Vi har samlet en masse inspiration, som vi håber vil hjælpe dig med til at skabe lige præcis det udemiljø, der kan danne rammen om din sommer – eller de andre sæsoner for den sags skyld.

S Æ S O N E N S  FARVER

Årets farvekollektion er udvalgt af vores egne trendeksperter og fællesnævnerne er synlighed, varme og intensitet. Selvom farvemoden til udendørs brug ikke skifter så hurtigt, kan det være en god idé at tage sig god tid til at vælge den, eller de, rigtige farver.

Sæsonens farver

 

TRÆNGER DIN FACADE OGSÅ TIL EN FRISK FORNYELSE?

Vi giver dig forslag til nye farver, samt tips & råd til hvad du skal tænke på når du vælger farver til din facade.

 


VI VISER DIG OGSÅ hvordan du kan bygge din egen pergola med tilhørende loungemøbler – og på den måde skabe dit eget skyggefulde fristed i haven, der selvfølgelig kan tilpasses din helt egen stil.

Byg en pergola

Sådan behandler bedst din nye pergola – klik her


Byg en stol

 


Byg en liggestol

 


 

Byg et bord

 


Det personlig touch


Har du planer om at lave din egen Creative Garden?

Vi vil meget gerne se dit projekt. ‘Tag’ dit projekt med #pinotexdanmark og #pinotexcreativegarden – har du en åben profil viser vi meget gerne dit opslag til vores følgere!