Pergola

E N  P E R G O L A – KAN BYGGES PÅ FÅ DAGE OG NYDES I MANGE ÅR

En pergola er en fantastisk enkel måde at skabe et helt unikt uderum på. Uanset om du vælger en fritstående pergola eller bygger den som en tilføjelse til huset, vil den være et stilfuldt element, der giver familien mulighed for at bruge mere tid udenfor. Pergolaen giver haven et naturligt samlingspunkt – en skyggefuld lounge-oase, når eftermiddagssolen brænder eller som rammen om lange hyggestunder i de lyse sommernætter.

Pergola_1   Pergola_2

Pergolaen kan forsynes med terrassebund eller bygges oven på din nuværende træterrasse.

Der er masser af muligheder for at give din pergola et personligt touch. Den kan fx. beplantes med duftende jasmin, stedsegrøn efeu eller en frugtbærende vintype for at bidrage til en sanselig og afslappet atmosfære.

Hvis du behandler din nye pergola – og de tilhørende loungemøbler – med de rette træbeskyttelsesprodukter, kan familien nyde den i mange år fremover!


 

SÅDAN BYGGER DU EN PERGOLA

Denne pergola er enkel at bygge og er samtidig designet til det danske klima ved at have små hældninger, der leder vandet væk. Det kalder man konstruktiv træbeskyttelse og sammen med de rette træbeskyttelsesprodukter, vil pergolaen kunne holde i mange, mange år.

Det skal du bruge_Pergola 

Sådan gør du_Pergola

SAMLEVEJLEDNING

                        Sådan bygger du en pergola

SÅDAN BEHANDLER DU DIN PERGOLA – klik og se hvordan

pinotex_superbase

SUPERBASE – Opnå det bedste resultat ved først at rengøre med Pinotex Grundrens. Derefter anvend Superbase som er tilnyt eller bart træ – altså træ der ikke tidligere har været malet, eller tidligere malet træ der er slebet helt ned. Den beskytter mod fugt, og trænger dybt ind i træets overflade, hvor den beskytter mod råd og svamp.

pinotex_traegrunderv

TRÆGRUNDER V – Efter man har påført grundingsolien skal grundmalingen Trægrunder V påføres. Pinotex Trægrunder V sikrer optimal holdbarhed og vedhæftning til både nyt og ubehandlet træ. Trægrunder V er porefyldende, og giver en perfekt bund for den heldækkende træbeskyttelse. Den modvirker også fugtoptagelse i træet, hvilket minimerer revnedannelse.

PI Superdec 2,5L 2017

SUPERDEC – Superdec er vores bestseller. Den er nem at påføre, har en god sammenflydning og er perfekt til næsten alle træoverflader. Superdec giver op til 14 års holdbarhed og har desuden en meget fleksibel overflade, som minimerer risikoen for revnedannelse. Er særdeles velegnet til krævende farveskift som f.eks. fra helt mørke til helt lyse farve.