Gulve

Uanset hvilken overflade dine gulve har, finder du et Pinotex produkt, der kan beskytte og bevare det. Du kan vælge mellem lud, lak, olie og sæbe til dine gulve – alt afhængigt af hvilken behandling, du foretrækker og hvad dine behov er.

Lud

Pinotex Nåletræslud er udviklet til at standse den naturlige gulningsproces på nåletræsgulve. Hvis gulvet ikke ludbehandles, gulner det og bliver efterhånden mørkere på grund af sollysets påvirkning. Ludbehandlingen beskytter ikke træet og skal derfor altid efterfølges af en grundbehandling med Pinotex Trægulvolie eller Pinotex Gulvsæbe.

Lak

Et nylakeret gulv er både smukt og bevarer træets naturlige glød, fordi lakken danner et beskyttende slidlag, der forhindrer, at træet optager fugt og forebygger misfarvning fra snavs og rengøringsmidler. Pinotex har forskellige lakker til trægulve, så du kan vælge den som passer til dit formål.

Oliering

En oliebehandling er den mest naturlige overfladebeskyttelse, da den fremhæver træets struktur og åretegning. På et oliebehandlet gulv kan du let fjerne ridser, og træet beskyttes mod pletter. Træet kan poleres, og med den rette efterfølgende pleje kan gulvet holde sig smukt og stærkt i mange år.

Sæbebehandling

Et trægulv er lyst fra naturens side, og hvis du ønsker at bevare gulvets lyse nuance, skal det ludbehandles, inden du giver det sæbebehandling. Sæbebehandlingen gør gulvet modstandsdygtigt overfor slag og trykmærker. Små skrammer kan repareres med en let nedslibning og gentagen sæbebehandling.

Behandling og pleje til trægulve

I Pinotex serien til gulve finder du produkter, som er særligt udviklet til lakering og oliering.

Gulve