Havemøbler, heldækkende

Fælles for alle havemøbler er at de taber deres oprindelige glans og pragt hvis du ikke plejer dem. Det kræver at du behandler og vedligeholder dine havemøbler regelmæssigt og når der er behov for det. Med Pinotex Dør- og Vinduesmaling kan du desuden skifte farve på dine havemøbler og på den måde give dem nyt liv. Eller hvorfor ikke besøge et loppemarked og finde nogle brugte havemøbler som men en god gang Pinotex maling i flotte farver kan skabe glæde i haven.

SÅDAN MALER DU DINE HAVEMØBLER:

1: Fjern begroninger med godkendt bekæmpelsesmiddel og lad det virke i 3-4 døgn. Vask derefter overfladen med Sadolin Grundrens. Skyl efter med rent vand.

2: Hvis møblerne har været malet tidligere skal du skrabe eller slibe løstsiddende maling og gråtræ væk.

3: GRUNDINGSOLIE: Hvis træet ikke tidligere har været malet, f.eks. ved nyt træ, grunder du hele møblet med Pinotex Superbase. Har træet tidligere været malet rækker det at du grunder de områder som er blevet trærene efter skrabning eller slibning.

4: GRUND-/MELLEMMALING: Herefter påfører du Pinotex Trægrunder V. Har træet tidligere været malet rækker det at du grundmaler de områder som er blevet trærene efter skrabning eller slibning.

5: FÆRDIGMAL to gange med Pinotex Dør- og Vinduesmaling. Den kan tones i et næsten uendeligt antal farver.

6: Så er der Pinotexet. Lad det tørre, slå dig ned og slap af. Malingen tørrer så hurtigt at du kan anvende møblerne allerede samme dag.