Forbehandling og pleje – Inde

Dit indendørs træværk skal holde til meget og også gerne længe. Derfor er det vigtigt, at du behandler og plejer det ordentligt. Men det er ikke nok at behandle med den rigtige Pinotex behandling. Et godt forarbejde er mindst lige så vigtigt, og selve påføringen skal også være i orden for det bedste resultat.

Til forbehandling og pleje af dit indvendige træværk har vi udviklet Pinotex rense-, sæbe- og plejeprodukter, der passer til alle slags overflader og trætyper. De sikrer dine gulve, paneler og træmøbler mod slid og bevarer træets naturlige åretegning. I plejeserien finder du Nåletræslud, Gulvsæbe, Laksæbe, Lakpleje, Oliesæbe og Plejeolie.

Vi har også udviklet en særlig serie til gulvlakering og oliering. Se vores produkter til gulvlakering og oliering.

Husk rengøringen

Inden du sæbe-, oliebehandler eller lakerer dit  trægulv er det vigtigt at rengøre det. Anvend Pinotex Grundrens til grundrengøring for at opnå det bedste resultat. Pinotex Grundrens er ligeledes velegnet til daglig rengøring af alle træoverflader. 

Find her vores brochure om indendørs træpleje som både gennemgår, hvordan de forskellige behandlinger udføres og hvilke produkter du skal anvende.

Her finder du en komplet liste over Pinotex plejeserie.

Forbehandling og pleje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *