Pinotex Trærens

Kategori:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Hurtigvirkende og koncentreret rengøringsmiddel til mindre overflader udendørs som f.eks. havemøbler, vinduer og døre. Med Pinotex trærens har du mulighed for at fjerne smuds og misfarvninger på en effektiv og hurtig måde. Pinotex Trærens er klar til brug, og du opnår det bedste resultat ved at påføre det med en blød skurebørste. Husk at skylle grundigt efter med rent vand. Sørg for at overfladen er fuldstændig tør før du går i gang med at efterbehandling.  Vær opmærksom på, at produktet kan blege kraftigt og give en skjoldet overflade, og du bør derfor kun bruge produktet, hvis du efterfølgende har planer om at male overfladen.

Behandling

Pinotex Trærens påsprøjtes med den medfølgende sprøjte på det område, der ønskes rengjort. Stærkt angrebne områder gennemvædes. Når brusningen er ophørt, indarbejdes midlet grundigt i det angrebne område med en stiv børste. Efter ca. 20 min. Afskylles omhyggeligt med rent vand. Efter brug afmonteres sprøjten og gennemskylles med rent vand.

Pinotex Trærens anvendes til rengøring af træ, som er misfarvet eller begroet med skimmelsvamp. Pinotex Trærens bør kun anvendes på overflader der efterfølgende skal malebehandles, da produktet kan blege kraftigt og give en lidt skjoldet overflade.

Tekniske data

Værktøj: Skurebørste.

Rengøring af værktøj: Vand