Træbeskyttelse i den bedste kvalitet

Pinotex Facebook Pinotex Instagram Pinotex Pinterest

Bestil brochurer

Udendørs

Creative Garden

Årets farvekollektion er udvalgt af vores egne trendeksperter og fællesnævnerne er synlighed, varme og intensitet. Selvom farvemoden til udendørs brug ikke skifter så hurtigt, kan det være en god idé at tage sig god tid til at vælge den, eller de, rigtige farver.

Vis pdf-filen
 
Farvekort Outdoor Classic for heldækkende maling

Farverne i vores nordiske kollektion er en blanding af afdæmpede og stærke farver, der er smukke at anvende udendørs. De er udvalgt for at passe til det nordiske lys præcis som vores nordiske arkitektur og natur.

 

Vis pdf-filen
 
Creative Garden

Sommerens smukkeste farver.

 

Vis pdf-filen
 
Farvesætningsguide

I denne brochure får du gode råd og vejledning til valg af farver. Vi har fundet frem til forskellige stilsikre paletter, som du kan gå ud fra. I butikken kan du se det brede udvalg og få tonet malingen i lige præcis den nuance, du ønsker!

Vis pdf-filen
 
Inspirationsbrochure – Let’s Go All Out

Opdag nye muligheder for at indrette ude. Bliv inspireret til dit sommerprojekt, og få gode råd til hvordan du indretter et ”rum” udendørs, og gør din have eller altan til en forlængelse af huset.

Vis pdf-filen
 
Garden Party

Hvorfor ikke benytte lejligheden i år til at give dine havemøbler nyt liv? Gamle slidte havemøbler kan let friskes op med lidt maling, som desuden beskytter dem mod vejr og vind, så de kan holde mange år endnu. Lad dig inspirere af vores Garden Party brochure!

Vis pdf-filen
 
Pinotex Nordic Colours – Heldækkende

Pinotex’s farvekort Nordic Colours, med 24 heldækkende farver, som er skabt til at passe ind i det nordiske lys og landskab, samt til vores nordiske arkitektur.

 

Vis pdf-filen
 
Pinotex Nordic Colours – Transparent

Pinotex’s farvekort Nordic Colours, med 24 transparente farver, som er skabt til at passe ind i det nordiske lys og landskab, samt til vores nordiske arkitektur.

 

Vis pdf-filen
 
Indendørs Træpleje

Denne indendørsguide forklarer og viser dig hvordan du behandler og plejer dit træ indendørs f.eks. gulv, møbler, køkkenbord m.v.

Vis pdf-filen
 
Udendørs Træbeskyttelse

Planlægger du at male dine træfacader, vinduer, havemøbler eller måske behandle din terrasse? Så er denne udendørsguide det perfekte udgangspunkt for dig. Guiden forklarer og viser dig, hvordan du behandlingsmæssigt takler projektet, samt hvilke produkter du skal vælge for at få den optimale behandling og holdbarhed.

Vis pdf-filen
 
Farvekort Terrasser

Lad dig inspirere af smukke farver til din terrasse.

Vis pdf-filen
 
 
Vil du have en brochure sendt hjem til dig? Så udfyld formularen med de pågældende brochurer, hvorefter vi sender dem hjem til dig - ganske gratis.